Šta nudimo?

 

Ukoliko Vаm je potreban smještaj u BiH – na pravom ste mjestu!!!

Nudimo Vam veliki izbor različitih smeštaja: hoteli, moteli, pansioni, apartmani, stanovi, kuće ili sobe, na svim lokacijama u BiH, Bookingbih je idealan online preglednik koji Vam nudi sve na jednom mjestu; s nama štedite vrijeme koje potrošite na pronalazak idealnog smještaja. Cilj nam je da vam olakšamo i ubrzamo put do pronalaska smještaja po vašoj mjeri. U samo jednom kliku, i jednom pozivu, stan koji ste odabrali možete rezervisati.  Brzo i lako, zar ne.

Zašto da birate nas?

Ono po čemu smo specifični, i što nas razlikuje od drugih, je što ćete na našim stranicama pronaći veli izbor raznovrsnih smještajnih objekata, kao i TOP PONUDE a to su najatraktivnije ponude za određene datume. Od vas nećemo NIKADA tražiti vaše lične podatke koji uključuju vaše brojeve bankovnih računa, brojeve kartica, brojeve ličnih dokumenata, pasoša i slično. Za sve vas, koji tražite smještaj u BiH, naše su stranice potpuno FREE,  te prema nama korisnici usluga iznajmljivanja smještaja NIKADA nemaju NIKAKVE troškove.

BookingBiH ponude koje možete pronaći na našoj stranici, predstavljaju našu ponudu i možete ih poredati po vrsti smještaja (jednosobni, sobe, kuće itd), kao i po lokaciji tj. gradovima. U našoj ponudi možete naći sve, od soba, stanova i kuća, do luksuznih studio apartmana, vila, hotelskih soba..

Ponuda je također i cjenovno prilagođena, pa možete pronaći i najpovoljnije, jeftine smještaje, kao i ekskluzivne. Svi naši smještaji su pažljivo birani prema potrebama naših gostiju i uglavnom se nalaze na najtraženijim lokacijama u gradu, a u ponudi imamo i nekoliko smještaja izvan gradskog jezgra. Najmanji kapacitet naših smještaja je jedna, a najveći 12 osoba.

Gosti su nam važni

Sistem iznajmljivanja Bookingbih je vrlo popularan i predstavlja odličan način privatnog smeštaja za sve: turiste, poslovne ljude, mlade ili parove. Svi smještajni kapaciteti koje možete pronaći na našim stranicama su opremljeni posteljinom i peškirima, toaletnim potrepštinama, internetom, kablovskom televizijom, kao i grijanjem. Većina ih raspolaže kuhinjom, koje su također opremljene. Zato jer nam je važno da se osjećate dobrodošlo, ugodno kao i kod kuće.

Iznajmljivanje podrazumijeva iznajmljivanje na dan/noć, a naravno da je moguće iznajmiti smještaj po tom principu i na više dana/noćenja.

Želimo vam ugodan boravak u Bosni i Hercegovini!