KUĆNI RED

Svi smještaji u našoj ponudi, iz objektivnih razloga, podliježu osnovnim pravilima kućnog reda: smještajni kapaciteti se izdaje dnevno i mora se napustiti do 10:00 -11:00 sati na dan izlaska, osim ako sa vlasnikom smještajnih kapaciteta nije dogovoreno drugačije.

Zadržavanje smještaja nakon 11:00 sati vlasnik smještaja ima pravo naplatiti dodatno. Ukoliko imate potrebu da se zadržite iza navedenog vremena, preporučujemo da to učinite u dogovoru sa vlasnikom smještaja, kako biste izbjegli dodatne troškove.

Gostima toplo preporučujemo da svoje dragocenosti nose sa sobom, osim ukoliko smještaj koji ste izabrali ne posjeduje sef ili drugu vrstu sigurnosti, a koju provjerite sa vlasnikom smještaja. Bookingbih Vam iz objektivnih razloga ne može garantovati za iste.

U smještajne kapacitete uglavnom nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce. Ukoliko jeste, tu informaciju ćete naći u opisu i info tabeli smještaja.
Gosti ne smiju izazivati buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važi od 14h do 17h kao i od 22 do 09h.

Pušenje je uglavnom dozvoljeno u prostoru predviđenom za dnevni boravak, a nije dozvoljeno u spavaćim sobama. Ostale opcije su moguće u dogovoru sa vlasnikom smještaja.
U smještaj je moguće neometano primati posetioce, koji su također dužni da se pridržavaju kućnog reda. Pojedini smještajni kapaciteti dodatno naplačuju posjete, provjerite sa vlasnikom smještaja!

Party i bučne sjedeljke su apsolutno zabranjene. Ukoliko Vam je potreban smještaj sa tom namjerom, obratite nam se putem maila ili kontakt-forme na našoj stranici.
Bookingbih ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda gosta proglasi “nepoželjnim” i informiše o tome svoje saradnike – osobe koje nude svoje smještaje putem naše web-stranice.

Fiksni telefoni u smještajima uglavnom nisu na raspolaganju. Ukoliko smještaj posjeduje fiksni telefon, dužni ste platiti utrošak koji ste eventualno napravili prilikom napuštanja smještaja.
Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamjerku ili problem prijave direktno vlasniku smještaja. Ukoliko se smještaj razlikuje od prezentacije na našoj web-stranici, molimo Vas da nas o tome informišete, kako bismo blagovremeno reagovati. Cilj nam je da Vam u smještaju koji ste izabrali bude zaista ugodno i da dobijete ono što ste platili.

Bookingbih ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju da se prikaz stana na web-prezentaciji razlikuje od stvarnog stanja. Vlasnici smještajnih kapaciteta su isključivo odgovorni za tačnost podataka, slika i opisa na našoj web-prezentaciji, koje nam dostavljaju.
Tokom vašeg boravka potrebno je da čuvate opremu smještajnog kapaciteta i poštujete pravila kućnog reda. Gosti su su dužni da čuvaju inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena. Na dan odlaska, prilikom predaje ključeva, vlasnik smještaja će zajedno s Vama izvršiti obilazak i provjeru stanja smještaja.

Bookingbih djeluje isključivo kao web-prezentacija oglašenih smještaja u informativne svrhe, te ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu koju gosti eventualno učine ili naprave u smještajnom objektu.

OR BookingBiH